Tarieven

Onderstaand vind je per dienst de door mij gehanteerde uurtarieven. Zoals je ziet hanteer ik een ondergrens; die is bedoeld voor jou als je financiële middelen (tijdelijk) niet toereikend zijn, maar je wel graag met mij samenwerkt. Het hoogste bedrag is wat ik het werk waard vind. Dus als dat in je bereik ligt, waardeer ik die bijdrage enorm!

Naast voor een bedrag per uur, kun je me ook betalen voor een bedrag per opdracht of middels een tarief per woord. Ik volg hierin de door de opdrachtgever gehanteerde tarieven.

Uitruil van diensten is bespreekbaar. Met alternatieve valuta heb ik nog geen ervaring.

Schrijfcoaching: € 35-75,- per uur. Een eerste gesprek van ca. 30 minuten om te kijken of we een match zijn, is gratis. In dit gesprek bespreken we ook de verwachtingen en mogelijkheden.

Schrijven: € 25-65,- per uur. Een vast bedrag per opdracht of een tarief per woord behoort ook tot de mogelijkheden. De werkzaamheden die onder mijn tarief vallen, bespreken we samen.

Redactie: € 25-60,- per uur. Een tarief per woord of per totale opdracht is ook mogelijk. De werkzaamheden die onder mijn tarief vallen, bespreken we samen.

Ik ben ‘Kleine Ondernemer’ en niet BTW-plichtig.

KvK-nummer: 89542959