Aanbod

Zoals je op de homepage hebt kunnen lezen biedt Toverspin meerdere redactionele diensten aan. In het leven bewandel ik graag meerdere wegen om zo van alles te leren en ontdekken. Dat geldt dus ook voor mijn werk. Ik doe graag verschillende dingen en je kunt me dan ook voor een heel scala aan opdrachten/werkzaamheden inschakelen:

Coachen

Ik begeleid graag (aspirant) auteurs in het super leesbaar en daarmee uitgeefwaardig maken van hun manuscript. Ik geef schrijftips, bewaak samen met jou als auteur de authenticiteit van je tekst, wijs de weg in uitgeversland en kan desgewenst de verschillende redactierondes (persklaarmaken manuscript, corrigeren drukproef) doen.

Een heel belangrijke tip die ik aan jou als aspirant schrijver mee wil geven is: volg de richtlijnen die je van een uitgever meekrijgt! Je document ziet er dan veel professioneler uit en maakt meer kans om uit de enorme stroom van inzendingen serieus genomen te worden.

Benieuwd naar deze basisrichtlijnen en mijn andere tips? Schaf onderstaand document aan en doe er je voordeel mee! Het betreft een eenmalige aanschaf, je zit nergens aan vast (behalve aan mijn tips ;-)). Betalen kan nu in principe alleen nog via credit card; heb je die niet maar wil je toch het bestand voor € 2,50 ontvangen? Stuur me een mail dan regelen we het via een Tikkie!

Abonneer je om toegang te krijgen

Bekijk meer over deze inhoud door je vandaag nog te abonneren.

Om een betere, originelere, taalvaardiger auteur te worden ben je ook van harte welkom aan een van mijn schrijfcursussen deel te nemen. Ze zijn nog in ontwikkeling, maar je kunt er vast over lezen en je interesse bij me kenbaar maken.

Redactie

Onder dit aanbod valt het redigeren van teksten, persklaar maken van manuscripten en corrigeren van drukproeven. Ik heb ruim ervaring met voornamelijk populaire non-fictie, met de volgende specialisaties: spiritualiteit, zelfhulpboeken, persoonlijke ontwikkeling, psychologie, gezondheid & (orthomoleculaire) voeding en hoogbegaafdheid.

Ik kan ook goed uit de voeten met beleidsteksten op gebied van onderwijs en literatuur-/leesonderzoek en heb een grote affiniteit met kinderboeken.

Schrijven

Ik heb inmiddels ervaring met het schrijven van een grote diversiteit aan tekstsoorten. Zo kun je me vragen voor het uitwerken van interviews, schrijven van tijdschriftartikelen, beleidsteksten, blogs en teksten voor websites. Ghostwriting valt ook onder de mogelijkheden.

Ik ben gespecialiseerd in populaire non-fictie, met een voorkeur voor zelfhulpboeken, spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, gezondheid & (orthomoleculaire) voeding en hoogbegaafdheid.

Nieuwsgierig naar een artikel van mijn hand? Lees dan het interview met Tess Keijzer in Manifestatie Magazine nr 4.